За нас

Ние в Rainforest Foods спазваме едно много просто правило – да ви поднесем най-добрите храни, които природата е създала. Правим ги във формата на таблетки и капсули поради една причина: малцина от нас живеят в гора, планина или на остров. Водим модерен начин на живот, в среда, в която приемането на балансирана храна на равни интервали от време не винаги е възможно. Намираме храни от цялото земното кълбо с необичайни хранителни стойности и ви ги поднасяме като таблетки, капсули или прах. Добавките със супер храни са балансиращият фактор в съвременния начин на хранене.

Rainforest Foods е със сертификат от Soil Association, както и повечето ни продукти. (Да! Повечето наши продукти са био сертифицирани от Soil Association). Te идват от чисти региони, далеч от града и замърсяването.

В Rainforest Foods вярваме в осведомеността – тук е мястото всеки, който пожелае, да научи как нашите таблекти и капсули могат да подобрят здравето. Ако нещо трябва да се знае – ние го споделяме.

Добавянето на супер храни към храната е като включване в хранителна верига – в нея участват всички – от производителя, през доставчика и до вас. Производителите често са изолирани и икономически уязвими хора. Ние в Rainforest Foods работим с най-отговорните доставчици, чрез Rainforest Concern помагаме за набиране на средства за социални проекти в различни региони в цял свят. За да научите повече за тези програми, научете повече за Rainforest Concern или дайте своя личен принос.