Асаи Бери в капсули 120x500 мг

Асаи Бери в капсули 120x500 мг
Асаи Бери в капсули 120x500 мг
55.80 лв.
  
Код на продукт: 120 x 500mg
К-во:

Описание

Асаи (Acai) са дребни пурпурни плодове от района на Амазонка в Бразилия. Те се считат за една от най-питателните и силни храни на Земята. Богати са на антиоксиданти, здравословни мазнини тип омега, аминокиселини и хранителни фибри. Националната здравна служба на Англия препоръчва да се приемат 5 порции (т.е. 400 гр.) плодове или зеленчуци дневно. Две капсули асаи бери на Rainforest Foods са равни на една порция плодове или зеленчуци и са страхотен начин да се допълни здравословното хранене.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО
Асаи на Rainforest Foods са произведени от Sambazon, производител на едни от най-качествените асаи бери на пазара. Те са по-скъпи от други видове асаи бери на прах, но ние вярваме, че качеството на продукта оправдава напълно цената си. Асаи бери на прах от Sambazon се сушат чрез замразяване на свежи плодове и този начин на обработване е най-добрият за запазване на хранителните качества. Полученият прах се капсулова във Великобритания от водеща фармацевтична компания, която е  регистрирана по изискванията за добри производствени практики (GMP – Good Manufacturing Practice). Този стандарт за добри производствени практики означава, че съоръженията и процедурите се проверяват редовно от независими инспектори за да се гарантира най-високо качество. Регистрацията GMP (добри производствени практики) се получава само след  строги инспекции от Агенцията за контрол на лекарствата и здравните продукти (MHRA). Това е правителствена агенция (www.mhra.gov.uk), която отговаря за гарантирането на безопасността и функционирането на лекарствата и медицинските уреди.

БИО СЕРТИФИКАТ
Био сертификат имат и производителят (Sambazon), и компанията, която капсулова асаи бери на прах от Rainforest Foods. Всички наши био продукти имат сертификат от Soil Association, които проверяват цялата ни верига за доставки. Процесът на сертифициране се състои от проверка на източника на нашите био продукти, начина на обработване, начина на опаковане и информацията върху нашите етикети и опаковки. С помощта на своя строг контрол Soil Association може да гарантира основателността за био сертификат на продуктите, които инспектира. Това е и гаранция, че всички продукти със сертификат от Soil Association 100% био. Асаи бери (капсули) от Rainforest Foods са първите асаи в капсули, които отговарят на високите изисквания на Soil Association.

СЪСТАВ
Био асаи бери на прах, свежо замразени и изсушени, от Sambazon Inc. (сертифицирани FairTrade и кошер) и капсули от растителна целулоза. Асаи бери (капсули) на Rainforest Foods са сертифицирани био от Soil Association (GB-ORG-05).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
2-4 капсули на ден с вода

АНАЛИЗ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОЙНОСТИ
За подробно съдържание на хранителните стойности кликнете върху снимката на етикета (горе).

За повече информация вижте статията за асаи бери или в нашия блог.

К-во:

Коментари (0)

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:

captcha

Подобни артикули (0)