Пшенични стръкове в капсули 180x500 мг

Пшенични стръкове в капсули 180x500 мг

43.15 лв.
  
Код на продукт: 180 x 500mg
К-во:

Описание

Пшеничните стръкове са една от най-ефективните добавки от средствата за естествено здравеопазване, защото лекуват, алкализират, детоксикират и енергизират нашето тяло. Богати са на хранителни вещества, включително важни витамини, минерали, ензими, фитонутриенти (растителни съставки с благотворен ефект върху организма) и всичките незаменими аминокиселини.  Съдържат също и хлорофил, който е мощен антиоксидант и има естествено детоксикиращо действие, тъй като помага за пречистването на кръвта и възстановяването на черния дроб.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО
Нашите пшенични стръкове се получават от био ферма в Кентърбъри, Нова Зеландия. Берат се, докато растението е младо, т.е. не по-високо от 30 см. До шест часа от брането се транспортират до био сертифицирана фабрика за сушене, където съдържанието на влага се намалява до около 4%. Това се постига с помощта на сушилни с горещ въздух. Процесът на сушене отнема 20-25 минути. Вземат се проби на всеки час за ежедневна проверка на качеството. Щом се изсушат, стръковете на прах се смилат първо на частици с големина приблизително 150 - 200 микрона, а после до 50 микрона. След това се пакетират.

БИО СЕРТИФИКАТ
Тези пшеничени стръкове са сертифицирани като био от Biogro в Нова Зеландия и от Soil Association във Великобритания. Процесът на сертификация се състои от няколко етапа, всичките целящи да се гарантира на потребителите, че получават био продукт. Първо, фермата се инспектира ежегодно дали отговаря на изискванията за отглеждане на растения по методите на  био земеделието. Освен това, всички участници в преработката на пшеничните стръкове (напр. фирмата, която бере стръковете, сушилнята, мелницата и пакетиращата секция) също трябва да се сертифицират като био. Когато продуктът се пакетира, се проверява от Biogro NZ, които издават био сертификат за инспекция. При пристигането на пшеничните стръкове във Великобритания, придружаващите ги удостоверения се  потвърждават от Пристанищната здравна служба, която преглежда стоката дали отговаря на сертификата за инспекция.

СЪСТАВ
Сертифицирани био пшенични стръкове и капсули от растителна целулоза, без изкуствени оцветители, есенции или консерванти. Пшеничните стръкове в капсули на Rainforest Foods са сертифицирани био от Soil Association (GB-ORG-05).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчителният дневен прием е 6 капсули. Най-добре е да се вземат с вода, по средата на сутринта и/или средата на следобеда. Освен това препоръчваме през първата седмица да вземате намалена доза (напр. 3 капсули), за да се сведат до минимум симптомите на детоксикация.

АНАЛИЗ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОЙНОСТИ
За подробно съдържание на хранителните стойности кликнете върху снимката на етикета (горе).

За повече информация разгледайте описанието на пшеничните стръкове и прочетете статиите за пшеничните стръкове в нашия блог.

К-во:

Коментари (0)

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:

captcha

Подобни артикули (0)